IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Връзката на Джони Деп и Амбър Хърд е в криза

16 август 2013 07 17

Според слуховете младата актриса скучае с 50-годишната звезда

Джони и Амбър; Снимка: Reuters

Джони и Амбър; Снимка: Reuters

Връзката на "самотния рейнджър" Джони Деп с актрисата Амбър Хърд е в криза. Според слуховете Амбър негодувала срещу контролиращия характер на 50-годишния актьор, а освен това намирала живота си с Деп за скучен. Хърд, която е известна със своята бисексуалност, наскоро заяви в интервю, че не се срамува от факта, че харесва и представителки на своя пол.

"Джони приема факта, че Амбър има и други нужди, така че ѝ е казал, че може да спи с жени, ако има желание за това", казва източник пред американския таблоид National Enquirer.

"Когато двамата започнаха да излизат в началото, той ѝ обеща да я превърне в следващата Анджелина Джоли, но засега не спазва обещанието си. Вместо да ѝ намери вълнуващи роли или да я представи на влиятелни продуценти, той предпочита да я държи в имението си в Ел Ей", продължава източникът.

Според него, Амбър е получила оферта за главната роля във филмовата версия на книгата "50 нюанса сиво", но Джони я е посъветвал да откаже, защото книгата била твърде цинична.

"За известно време Амбър харесваше да седи у дома с Джони, да му готви и двамата да гледат стари филми, но вече се отегчи. При последния им скандал Деп се изпусна и ѝ каза, че тя е късметлийка, че излиза с него. В момента връзката им виси на косъм", допълва информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари