IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън стана „рекламно лице“ по неволя

21 август 2013 07 06

Снимка на актрисата е използвана за рекламата на аборти

Кейт Хъдсън; Снимка: Reuters

Кейт Хъдсън; Снимка: Reuters

Славата на звездите може да бъде нож с две остриета, защото понякога тяхната популярност им изиграва лоша шега. Такъв е случаят с Кейт Хъдсън, чиято снимка била използвана неправомерно, без нейното съгласие в рекламен клип на клиника за аборти.

Изглежда собствениците на медицинското заведение със съмнителна репутация се надявали да спечелят повече клиенти, използвайки образа на сладката и миловидна актриса. По този начин, без изобщо да предполага, Кейт се озовала в центъра на скандал.

Усмихнатото лице на 34-годишната актриса се показва само за няколко секунди в рекламния видеоклип на Orlando Women's Center, качен в най-големия сайт за видеосподеляне. В свое интервю пред Local 6 говорителят на Кейт Хъдсън обявил, че звездата не е дала разрешение нейна снимка да се използва за тази цел.

В имейл Брад Кафарели пише: „Мога да потвърдя, че тази употреба е неоторизирана и ние нямахме никаква информация за нея“. След разразилия се скандал собственикът на клиниката за аборти във Флорида доктор Джеймс Пендерграфт се съгласил да премахне снимката на актрисата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари