IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм не е сменил Майли с Дженюъри

12 септември 2013 11 45

Слуховете, че излиза с колежката си Дженюъри Джоунс били пълна измислица

Лиъм Хемсуърт, Снимка: Reuters

Лиъм Хемсуърт, Снимка: Reuters

Връзката на Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс все още е загадка. Певицата заляга усилено върху кариерата си и то по максимално провокативен начин, което не се нрави на австралиеца и негови близки дори издадоха, че той смята да я зареже. Междувременно тръгнаха слухове, че вече е намерил заместничка на блондинката в лицето на колежката си Дженюъри Джоунс.

Говорителят на красавеца побърза да отрече слуха, като каза, че историята е пълна измислица. „Историята за флирт между Лиъм Хемсуърт и Дженюъри Джоунс е напълно изфабрикувана от сп. US Weekly. Няма нищо вярно в тази таблоидна измислица", бяха думите му.

Това не е първият път, в който свързват името на Лиъм с Дженюъри. През март тази година, когато връзката на австралиеца с Майли бе напълно разклатена и той дори се прибра в родината си за няколко седмици, таблоидите го набедиха, че изневерява на Сайръс.

Без значение дали е с Джоунс или сам, Хемсуърт не е с Майли в момента. Актьорът прекарва доста време с братята си в Торонто (Канада), докато Сайръс промотира новия си албум „Bangerz" в Америка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари