IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиз Хърли се раздели с Шейн Уорн

17 септември 2013 09 57

Двамата бяха сгодени от 2011-та година

Лиз и Шейн; Снимка: Getty Images

Лиз и Шейн; Снимка: Getty Images

Елизабет Хърли не намери щастието и с последния мъж в живота си – австралийската крикет звезда Шейн Уорн. Според слуховете в социалните медии, двамата са сложили край на 3-годишната си връзка.

Слуховете са породени от факта, че Лиз и Шейн си общуваха много редовно чрез Twitter, но не са го правили в продължение на няколко седмици. Освен това британската красавица не е присъствала на 44-тия рожден ден на своя годеник миналата седмица.

Бившият играч на крикет Шейн в момента е в дома си в Австралия, докато тя е във фермата си в Глостършър, Югозападна Англия. На 8 септември Шейн пусна загадъчния туит: „Човек трябва да се замисли върху реакциите си в живота, и в добри, и в лоши времена."

Двойката за първи път се появи заедно през юли 2010 г. Малко след това тя приключи брака си с индиеца Арун Наяр. Хърли и Уорн се сгодиха в Сейнт Андрюс, Шотландия през октомври 2011 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари