IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад и Анджи водят паралелни животи

30 септември 2013 13 32

Двамата намират време за децата си в двата края на света

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Брад Пит и Анджелина Джоли изглежда мислят в синхрон, поне когато става въпрос за децата им. В момента двете звезди са на противоположните краища на света – той е във Великобритания с близнаците Вивиан и Нокс и с най-големия син на двойката - Мадокс, а тя е в Австралия с другите три от децата им – Пакс, Захара и Шайло.

Докато Анджи изведе малчуганите на излет в Сидни през уикенда, то Брад заведе най-малките си наследници в „Lego Land" в Уиндзор.

В момента цели 10 хиляди километра делят холивудските годеници, които цял свят чака да минат под венчило, но това вече година и половина не се случва.

Междувременно Пит, който през декември ще навърши 50 години, показа новата си къса, загладена назад прическа. Колкото до Джоли, тя е в Австралия, за да режисира новия си филм „Unbroken", който разказва реалната история на офицер от ВВС, който оцелява на сал 47 дни след самолетна катастрофа през Втората световна война. Брад също снима лента на военна тематика. Той пък играе във филма „Fury" – военна драма за смела американска мисия в края на ВСВ.

Снимка: Spalsh News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари