IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин нарече мъжа на Ума Търман „сипаничав мазник“

1 октомври 2013 06 49

Става въпрос за швейцарския мултимилионер Арпад Бюсон

Алек Болдуин; Снимка: Reuters

Алек Болдуин; Снимка: Reuters

Алек Болдуин нарече партньора на колежката си Ума Търман – Арпад Бюсон „сипаничав мазник", намеквайки за белезите му от акне или шарка. Холивудският актьор имаше словесна престрелка с Бюсон след като швейцарският мултимилионер каза, че Алек е „просто една телевизионна звезда", обезценявайки кариерата му в голямото кино.
Арпад, който преди връзката си с Ума, дълги години живееше с Ел Макферсън, от която има и двама сина, е предизвикал гнева на 55-годишния Болдуин и заради това, че се е намесил във филмовия бизнес.
Отскоро Арпад е започнал да инвестира парите си в производството на филми и Алек казва, че предпочита да работи като синоптик, отколкото да се подмазва на човек като Бюсон, който ще решава съдбата на ТВ продукциите, дистанционно от яхтата си.
Колкото до Болдуин, той е известен със своя огнен темперамент и агресивни изблици. Той е бил замесван в кавги с репортери, фотографи и медии. Миналия месец той се спречка на улицата с фотограф в Ню Йорк, който според него бил приближил твърде близко до съпругата му Хилария и новородената им дъщеря Кармен.

Богатството на Алек се оценява на 65 милиона долара, като последните му изяви на екран наистина бяха в телевизията и по-точно в сериала „Рокфелер плаза 30". Алек е и лице на „Capital One Bank", както и бивш съпруг на киноиконата Ким Бейсинджър.

Колкото до 50-годишния финансист Арпад, той е натрупал богатството си от 200 милиона долара чрез хедж фондове. В момента той има връзка с Ума Търман, която миналата година му роди дъщеря, която има доста дълго име (Розалинд Аруша Аркадина Алталуна Флоренция Търман-Бюсон), но на галено ѝ казват Луна.

Ума и Арпад; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари