IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Чарли Хънам се отказа да участва в „Петдесет нюанса сиво“

22 октомври 2013 10 09

Актьорът иска да прекара известно време със семейството си

Чарли Хънам, Снимка: Getty Images

Чарли Хънам, Снимка: Getty Images

По-рано този месец изненадващо актьорът Чарли Хънам се отказа от ролята на героя Крисчън Грей от романа „Петдесет нюанса сиво“. Скоро ще започнат снимките по екранизирането на творбата на Е. Л. Джеймс, а не е ясно кой ще получи главната мъжка роля. Първоначално Чарли бе видимо ентусиазиран от екранното си въплъщение и дори сподели, че цял живот е чакал точно тази роля, но не след дълго без много обяснения я отхвърли.

Хора от обкръжението му споделиха, че той се е уплашил от медийния шум и заради това се е отказал от предложението, което определено го постави във фокуса на медиите. Еротичната трилогия се превърна в бестселър, а очакванията за лентата са дори по-големи. Може би причината не се крие в популярността, с която би се сдобил актьорът, а по-скоро в семейната трагедия, която преживя неотдавна.

Бащата на звездата от сериала „Синовете на анархията“ почина през месец май тази година и Хънам иска да прекара повече време със семейството си, пише E!News.

„В последно време имах някой семейни преживявания, за които трябваше да се погрижа. Опитах се да се концентрирам върху работата си и едновременно с това да отделя достатъчно време на семейството си. В подобни моменти човек трябва да остане позитивен“, каза 33-годишната звезда в интервю за медията.

В момента актьорът снима последния сезон на „Синовете на анархията“ и след това смята да се прибере в родната Англия. „Когато приключа със снимките, ще се върна в Англия при семейството си за известно време. След това ще започна работа по един проект с режисьора Гилермо дел Тото“, каза още Хънам.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари