IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт де Ниро развива мащабен проект в Шанхай

25 октомври 2013 07 04

Проектът обаче не е свързан с киното, а с построяването на огромен комплекс, включващ пет внушителни сгради

Робърт Де Ниро; Снимка: Reuters

Робърт Де Ниро; Снимка: Reuters

Робърт де Ниро може да е един от най-известните холивудски актьори, но явно има и други скрити таланти. Актьорът влиза в ролята на бизнесмен, който ще работи в далечна Азия. Звездата ще участва в разработването на мащабен проект в Шанхай. Робърт де Ниро вече подписал сделката с местни бизнесмени.

Амбициозният проект, наречен „проект 179“, ще се намира в историческия квартал на Шанхай – Бунд и ще представлява развлекателна дестинация, включваща ресторанти, бутиков хотел, магазини, културен център и кино.

Пред пресата Робърт де Ниро сподели: „Очаквам с нетърпение да помогна в реализирането на Бунд като една от най-посещаваните дестинации в целия свят“. Очаква се мащабният проект да има дизайн, отразяващ „оживената история на Шанхай“ и да се превърне в истинско „бижу в тълпата“.

„Проект 179“ трябва да бъде отворен през 2016 година. Той ще се състои от пет сгради. Всъщност не за пръв път Робърт де Ниро помага в подобен тип дейност. Холивудската звезда също така е участвала в разработването на хотелите Greenwich и Bowery в Ню Йорк.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари