IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас си гука с Катрин по телефона на червения килим

2 ноември 2013 12 30

Актьорът сложи пръстена и остави репортери да го чакат, за да говори със съпругата си

Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Актьорът Майкъл Дъглас показа, че държи много на съпругата си, с която са разделени. Звездата накара репортери да го чакат, след като получи „много важно позвъняване“ от Катрин Зита-Джоунс, която искаше да му пожелае много късмет на премиерата на най-новия му филм „Last Vegas“ във вторник (29.10).

От зоркото око на присъстващите не е убягнал и фактът, че Дъглас е носел халката си и се е отдръпнал встрани, за да може на спокойствие да се чуе с половинката си.

„Тя му се обади, за да му пожелае късмет и той ѝ отвърна „Благодаря, скъпа“. Единствената причина, поради която тя не бе до него в този момент бе, че не искаше да привлича вниманието към себе си. Тя просто искаше да го чуе, но не знаеше, че е на червения килим в този момент“, разкри източник пред New York Daily News.

Двойката, която има две деца и е женена от 13 години, се раздели временно през август. Напоследък обаче вървят слухове, че двамата са се събрали отново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

li239 ( преди 10 години )
ot drugi ne se interesuvam ,,,az sam s milia mi BO , obi4nia mi maj
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар