IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл не успяла да разпознае Хари Стайлс

6 ноември 2013 12 30

Черната перла нямала никаква представа, че той е певец от групата One Direction

Наоми; Снимка: Reuters

Наоми; Снимка: Reuters

Супермоделът Наоми Кембъл призна, че не е успяла да разпознае певеца от хитовата британска група One Direction Хари Стайлс при първата им среща. Черната перла помислила младия красавец за сина на една от манекенките в шоуто.
Това се случило по време на заключителната церемония на Олимпийските игри в Лондон миналата година (2012). Тогава Кембъл се присъединила към своята съгражданка Кейт Мос и други британски знаменитости, които участвали в закриването на игрите, включително и Хари, който бил там, за да свири с колегите си от бандата.
В интервю за списание Heat, Наоми призна, че когато за първи път срещнала младия певец, нямала абсолютно никаква представа кой е той.
Тя каза: „Кейт ме запозна с него по време на Олимпиадата, а аз я попитах чий син е той? Кейт ме погледна критично и ми заяви, че трябва да съм наясно кой е.“
Независимо от факта, че Наоми не е познавала Хари тогава, към днешна дата тя е фен на групата му.

Тя добавя: „Аз съм голям фен на Саймън Коуел (продуцентът на The X Factor), а One Direction са негово откритие. Всички хора, до които Саймън се докосне се превръщат в звезди. Той е сбъднал мечтите на толкова млади изпълнители!"

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари