IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт и Кристен ще обявят на Нова година, че са се събрали

23 ноември 2013 07 00

Стюарт нямала търпение светът да разбере, че отново е спечелила любовта на Патинсън

Робърт и Кристен; Снимка: Getty Images

Робърт и Кристен; Снимка: Getty Images

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са решили да разкрият пред света, че са се събрали отново, но смятат да го направят по Нова година. Актрисата с нетърпение искала да разкаже, че е успяла да разпали любовта на Роб за пореден път, но той искал да запазват новината в тайна за сега.

„Роб не иска да крие връзката си с Кристен, но не вижда алтернатива в момента. Така той се надява да защити отношенията им от медиите“, казва източник пред HollywoodLife.

„Той беше категоричен, че сега всичко ще е тайна между тях с Кристен и двамата няма да се появяват на публични места заедно.“

В момента Патинсън се готви за снимките на новия си филм, които започват след Деня на благодарността. Заради това двамата отново ще бъдат разделени за известно време и ако всичко помежду им устои, те ще покажат на хората, че са заедно.

Според слуховете Кристен била уморена да се промъква тайно в дома на любимия си и отчаяно искала да сподели с феновете си, че връзката им е актуална.

„Кристен не иска да се крие вече. Това я кара да се чувства така, сякаш прави нещо нередно“, допълва източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари