IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун е тайно влюбена в Джерард Бътлър

14 декември 2013 13 20

Актрисата се опитвала да очарова по-младия си колега

Шарън Стоун; Снимка: Reuters

Шарън Стоун; Снимка: Reuters

Шарън Стоун има едно голямо увлечение и то се казва Джерард Бътлър. 55-годишната холивудска звезда била тайно влюбена в шотландския актьор, твърди списание National Enquirer.

„Шарън наистина много си пада по Джерард. Тя наистина прави всичко възможно, за да го впримчи в мрежата си. Наскоро двамата се видяха на парти в Лос Анджелис и тя цяла вечер флиртува с него най-демонстративно“, твърди неин близък приятел пред изданието.

Звездата от „Първичен истинкт“ е известна с това, че си пада по по-млади и доста сексапилни мъже. Последното ѝ сериозно гадже беше 27-годишният модел Мартин Мика.

„Шарън е влюбена в Джерард още от 2004 година, след като го гледа в мюзикъла „Фантомът на операта“, допълва източникът. Засега не се знае дали Джерард ще се поддаде на чара на пантерата Стоун. Той все още има връзка с модела Мадалина Генеа, с която на няколко пъти се разделяше и събираше през изминалата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари