IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън и Теру отлагат сватбата по съвети на семеен консултант

17 декември 2013 07 03

Актрисата отлага сватбата за 2014 г.

Джъстин и Дженифър, Снимка: Reuters

Джъстин и Дженифър, Снимка: Reuters

Тази година на няколко пъти Дженифър Анистън отлагаше сватбата си с Джъстин Теру. Покрай това нейно решение тръгнаха слухове, че тя и половинката ѝ са пред раздяла, но истината е по-различна. Всъщност актрисата и любимият ѝ са ходили при семеен консултант и той е предложил да не бързат със сватбата, а да намерят повече време един за друг.

„Джен и Джъстин се обичат много и са отдадени един на друг. Надяваха се да се оженят тази година, но постоянните им ангажименти наложиха отлагането на събитието. Те ходиха на срещи със семеен консултант и решиха да дадат всичко от себе си, за да прекарват повече време заедно. Убедени са, че следващата година нещата ще са по-различни“, каза източник пред MailOnline.com.

Годината беше доста напрегната както за звездата, така и за Теру. Те не успяваха да прекарат по-дълго време един с друг и дори няма да са заедно по Коледа. Анистън ще бъде в Лос Анджелис със семейството си, докато Джъстин ще е в Ийст Коуст с неговото. В началото на 2014 г. влюбените ще заминат на почивка в Кабо Сан Лукас, Мексико.

Освен това Джен е решила да се премести за известно време в Ню Йорк, за да е по-близо до Джъстин, когато започнат снимките на сериала „The Leftovers“ с негово участие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари