IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн купи мерцедес на новото си гадже

20 декември 2013 07 47

Актьорът държи колата на свое име, за да може да си я прибере, ако нещата помежду им не потръгнат

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Чарли Шийн, Снимка: Reuters

Чарли Шийн е готов да отреже издръжката на бившата си съпруга Денис Ричардс, но е доста щедър към новото си гадже Брет Роси. За Коледа актьорът ѝ е купил нов мерцедес. Двамата са заедно не повече от месец, но ексзвездата от „Двама мъже и половина“ искал да ѝ покаже колко сериозни намерения има спрямо нея.

„Чарли винаги купува на гаджетата си коли, когато започнат да се срещат. Преди две седмици той купи на Брет мерцедес“, каза източник пред RadarOnline.com.

Въпреки че на пръв поглед Шийн изглежда доста щедър, той не е глупав. Чарли държи колите на свое име и тази, купена за Роси, не прави изключение. Това е предпазна мярка в случай, че връзката им не потръгне, за да може да си прибере автомобила.

Роси се изявява в някои филми за възрастни, което въобще не пречи на актьора. Всъщност за него стана нещо като тенденция да излиза с порно актриси. Тази смята да заведе дори на почивка в Европа за коледните празници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари