IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Робъртс се сгоди за Евън Питърс

7 януари 2014 08 13

Племенницата на Джулия Робъртс скоро ще бъде омъжена жена

Ема и Евън; Снимка: Reuters

Ема и Евън; Снимка: Reuters

Племенницата на холивудската звезда Джулия Робъртс – Ема Робъртс се е сгодила за гаджето си Евън Питърс. 22-годишната дъщеря на брата на „Хубава жена“ – Ерик Робъртс ще се омъжи за 26-годишния актьор от сериала „Зловеща семейна история“, с когото има доста бурна връзка.

Източник, близък до двойката е потвърдил щастливата новина пред списание Us Weekly. Евън е предложил брак на Ема на връх Нова година в Ню Йорк като традиционно ѝ е поднесъл пръстен от розово злато с диамант.

Робъртс все още не е коментирала годежа си, но на 1 януари написа в Twitter следното: „Честита Нова година на всички! Да направим 2014-та най-добрата година!“

Двамата актьори са заедно от пролетта на 2012-та, като миналото лято Ема беше арестувана за домашно насилие срещу Питърс, след като му беше налетяла на бой след разгорещен спор в хотел в Монреал. „Това беше един нещастен инцидент. Г-ца Робъртс беше освободена веднага след разпита и с Питърс говорят по въпроса, за да изгладят недоразуменията си“, каза говорителят на актрисата тогава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари