IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл излиза с двамата си съпрузи

14 януари 2014 08 12

Странното трио демонстрира топли чувства

Кейт, Майкъл и Лен; Снимка: Getty Images

Кейт, Майкъл и Лен; Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл е една щастлива жена. Тя може да си позволи да излиза на събития в компанията на двамата си съпрузи – настоящия Лен Уайзман и бившия Майкъл Шийн. Красивата британска актриса се появи в тази компания на партито след наградите „Златен глобус“ на 12 януари.

40-годишната брюнетка беше облечена с рокля без презрамки на дизайнера Zuhair Murad и с готовност позира между двамата най-важни мъже в живота си на червения килим. 44-годишният Шийн е баща на 14-годишната дъщеря на Кейт – Лили. Тя приключи брака си с него през 2003 г., а година по-късно се омъжи за Лен.

Бекинсейл няма деца от почти 10-годишния си брак с режисьора на „Подземен свят“. Очевидец разказва пред списание Us Weekly, че това напоследък е причина за обтегнатите отношения между съпрузите.

„Популярното твърдение за развода ми с Майкъл, е че аз съм избягала от него, след като съм срещнала Лен, но това просто не е вярно“, каза Бекинсейл за Entertainment Weekly през януари 2012-та. „Ако това беше така, мисля, че днес щях да съм в много трудна ситуация. Но всички участници в тези събития почувстваха, че приоритетът е Лили. Затова днес между мен и Майкъл няма лоши чувства.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари