IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Дормър се появи с наполовина обръсната глава

21 януари 2014 08 02

Британската актриса е видимо доволна от новата си визия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сексапилната звезда от сериалите „Игра на тронове“ и „Династията на Тюдорите“ Натали Дормър дебютира нова прическа с наполовина избръснат скалп. Британската актриса направи това на наградите SAG преди три дни (на 18 януари).

Великолепната 31-годишна блондинка шокира феновете си с изумителната си нова визия, сходна с доскорошната прическа на Джейда Пинкет Смит. Лявата страна на дръзката Натали е в абсолютна пънк стилистика, допълнена от множество пиърсинги на ухото ѝ. Отдясно тя си изглежда като класическа холивудска красавица.

Причината Дормър да се сдобие с тази прическа е последната ѝ роля в третата част на хитовата поредица „Игрите на глада“ („The Hunger Games: Mockingjay“), която ще се появи по кината през ноември 2014.

Дормър сподели наскоро в интервю, че е изчакала известно време преди да се появи на публично място с новата си прическа: „Крих се в продължение на 3 месеца. От октомври съм с тази коса, но изчаквах подходящия момент, за да се покажа в този вид. Приех ролята в „Игрите на глада“ с мисълта, че евентуално може и да се наложи да обръсна цялата си глава. Всъщност съм много доволна от резултата.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари