IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса се радвала за годежа на Джони

23 януари 2014 06 50

Тя била щастлива с настоящото си гадже

Ванеса, Снимка: Splash news

Ванеса, Снимка: Splash news

След като се зашумя около годежа на Джони Деп и половинката му Амбър Хърд, която напоследък се появява с впечатляващ диамантен пръстен, светът впери поглед в бившата му изгора Ванеса Паради. Тя му посвети 14 години от живота си и го дари с две деца и всички очакваха да излее куп отрова върху актьора и годеницата му, но френската певица изненада с хладнокръвие и дискретност. Близки до дамата дори твърдят, че тя желаела доброто на Джони.

„Ванеса му желае щастие. Няма драма“, каза човек от обкръжението ѝ пред Us Weekly. Макар че Паради така и не успя да го накара да сложи халка на ръката ѝ, тя се радвала за Деп, уверени са близки до звездата.

Медиите разбраха за годежа едва миналата седмица, след като на 13 януари Амбър се появи в Западен Холивуд с годежен пръстен на ръката, но се говори, че Джони ѝ е предложил брак преди няколко месеца.

„Предложението беше преди месеци, тя просто не носеше пръстена“, поясни приятел на блондинката пред медията.

Вероятно Ванеса преглъща по-лесно новината, защото и тя си има половинка. В момента французойката излиза с поп звездата Бенджамин Биоле и според близките ѝ е „много щастлива“. Миналата седмица дамата дори смени прическата си и излезе на обяд с фризьора Джон Нолет, сякаш нищо не се е променило в живота ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Друго си е да МУ ги върне - ето това вече ще е новина : )))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Деси ( преди 10 години )
Не мога да разбера защо медиите искат да направят от мухата слон... Какво да направи Ванеса? Родила МУ деца?! Ами те са и нейни! Живели са щастливо 14 години, нима това е малко?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар