IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи заведе семейството си в Рим

27 януари 2014 08 51

Актьорът изглеждаше видимо впечатлен от историята на италианската столица

Снимка: Splash NEWS

Снимка: Splash NEWS

Матю Макконъхи заведе съпругата си Камила Алвес и две от децата им – 5-годишният Леви и 4-годишната Вида на историческа обиколка из столицата на Италия – Рим. В последните няколко седмици нашумелият актьор беше доста зает в това да печели различни награди за ролята си в „Клубът на купувачите от Далас“ и явно сега е решил да си даде добре заслужена почивка от разходки по червените килими и да вземе със себе си своите най-близки хора.

От семейство Макконъхи липсваше само най-малкото дете на двойката – синът им Ливингстън, който е само на 13 месеца и едва ли би се впечатлил от емблематичния Колизеум.

Затова пък големият син на 44 -годишния холивудски актьор и бразилския модел изглеждаше доста заинтригуван от обиколката. Леви приличаше досущ на баща си в черното си кожено яке и дънките си.

От снимките се вижда, че Матю също е доста впечатлен от античната история на древния европейски град и от археологичните паметници в него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Фея ( преди 10 години )
Матю е страхотен актьор!!Искам да кажа сега 2014 година скоро ще спечели Оскар!Повярвай те! ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pipinana ( преди 10 години )
ne znaia za drugite , az otdavna sam s Boiko samo v bg
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар