IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет Смит сподели, че се чувства по-секси

28 февруари 2014 07 50

Причината е, че е напълняла с 5 килограма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейда Пинкет Смит сподели, че е качила 4-5 килограма, но че се чувства по-секси отпреди. Актрисата се появи заедно с мъжа си от 16 години – Уил Смит и 13-годишната им дъщеря Уилоу Смит.

Триото дойде на светско събитие на 22 февруари в Лас Вегас, на което Джейда носеше прилепнали кожени дрехи в стил „жената-котка“, които показваха по-пищните ѝ форми. Само преди няколко дни актрисата подписа договор да участва в нов сериал за Батман, който ще се казва „Gotham“, но явно вече репетира за образа на комиксова героиня.

Красивата брюнетка, която винаги се е гордеела със слабото си тяло, каза пред репортерите, че е напълняла умишлено, защото напоследък ѝ харесват по-сексапилните женски форми.

42-годишната актриса сама написа на страницата си във Facebook следното: „Харесвам се с няколко килограма отгоре. Да се надяваме, че ще се побера в роклята си за „Оскарите“. Трябва да обичаме телата си и да се водим от собствените си стандарти за красота!“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )