IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Брук потвърди годежа си

25 март 2014 07 17

Британската звезда лети на крилете на щастието

Кели Брук, Снимка: Reuters

Кели Брук, Снимка: Reuters

Актрисата и модел Кели Брук потвърди, че се е сгодила за гаджето си Дейвид Макинтош, с когото излиза едва от три месеца.

Красивата брюнетка е имала връзки с доста известни мъже, сред които са Джейсън Стейтъм, Били Зейн и Дани Киприани. Тя започна да се среща с Макинтош, който е бивша звезда от риалити шоуто „Gladiators“, след като двамата се запознаха на парти в навечерието на Нова година.

Брук намекна за годежа си в четвъртък (20 март) чрез съобщение в Twitter, но сега 34-годишната британка потвърди щастливата новина със снимка в Instagram, на която тя позира с 27-годишния Дейвид и двамата държат балон, на който пише „годеници“.

Брук е добавила информацията, че наскоро се е запознала с бъдещите си роднини и че е супер развълнувана да сподели живота си с най-прекрасния мъж, когото някога е срещала.

Макинтош има 2-годишен син – Лоугън от връзката си с бившата „Мис Англия“ Рейчъл Кристи, с която се раздели през декември 2013, една седмица преди да срещне настоящата си годеница.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
като гледам, и годеникър й се радва
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар