IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джош Дюамел ще прави сина си доброволец

12 май 2014 10 29

Разбира се, това ще се случи, когато малкият Аксел порасне

Джош и синът му Аксе; Снимка: Facebook

Джош и синът му Аксе; Снимка: Facebook

Джош Дюамел постоянно показва колко щастлив го прави бащинството. Актьорът дори вече крои планове за далечното бъдеще на сина си, тъй като смята, че семейната традиция трябва да се спазва и наследникът му трябва да бъде доброволец.

41-годишният Джош има 8-месечен син Аксел от съпругата си Фърги. Когато самият актьор бил малък, той се занимавал с доброволчески дейности. Той бил насърчаван от своите родители, затова смята, че и синът му трябва да последва неговите стъпки.

Пред списание People Джош сподели: „Като дете майка ми ме караше да се включа. Но когато си дете, ти наистина не искаш да правиш такива неща. Ти искаш да се забавляваш. Държа синът ми да разбере, че е щастливец и да го оцени, както и да разбере колко е важно да даваш обратно“.

През 2011 година актьорът организира благотворителен концерт с тогавашната група на любимата си Фърги – Black Eyed Peas. Музикантите пяха в родния град на Дюамел – Мино в Северна Дакота, който беше застигнат от опустошителното наводнение.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )