IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Грифит и Антонио Бандерас се развеждат

8 юни 2014 05 20

Имали проблеми в брака си от месеци

Мелани и Антонио; Снимка: Getty Images

Мелани и Антонио; Снимка: Getty Images

Този петък Мелани Грифит подаде документи за развод. След 18 години брак с Антонио Бандерас актрисата е решила да продължи пътя си сама.

Източници издават, че звездите от известно време са били дистанцирани и са живеели отделно.

„Те не бяха щастливи от месеци. Вече няколко пъти си взимат „почивка“ един от друг, така че молбата за развод на Мелани не е изненада“, каза източник пред MailOnline.

„Те искаха да изчакат правилния момент, за да оповестят развода си. Решението не е взето спонтанно“, добави още информаторът.

Причината за провала на брака на Грифит и Бандерас не е ясна, но се предполага, че работните им графици са създали напрежение в отношенията им.

След като новината за разтрогването на брака им излезе наяве, съпрузите излязоха с публично твърдение, което гласи: „Ние съвсем съзнателно решихме да финализираме брака си, продължил близо 20 години. Оставаме си приятели и ще продължим да се уважаваме, както и да обичаме и уважаваме нашите приятели, семейството ни и времето, което прекарахме заедно“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари