IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън ще се омъжи в розова рокля

26 юни 2014 06 41

Звездата планира да сключи брак след няколко дни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джесика Симпсън обяви, че се е спряла на бледорозова булчинска рокля, изработена по поръчка от фирмата „Marchesa“. Звездата ще се омъжи за своя годеник и баща на двете ѝ деца – Ерик Джонсън в началото на следващия месец, в дните около Деня на независимостта на САЩ (4 юли).

Двамата ще сключат брак в Санта Барбара, Калифорния. Според информацията в списание In Touch 33-годишната бивша певица и настояща модна дизайнерка си е избрала рокля в по-модернистичен стил, пренебрегвайки класиката. Изданието пише, че Джесика е търсела идеалната рокля повече от една година и като цяло трудно е взела решението.

Междувременно бъдещите младоженци планират почерпката на сватбеното им тържество да бъде огромно барбекю на плажа, а не елегантен прием, както по принцип се прави.

Джесика, която преди това е била омъжена за Ник Лейчи, е резервирала 78-акровия частен плаж на комплекса „Bacara Resort & Spa“. Ашли Симпсън, която скоро ще се омъжва за сина на Даяна Рос – Евън заяви, че е развълнувана от факта, че ще бъде шаферка на сватбата на по-голямата си сестра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )