IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато си пада по Амбър Хърд

27 юни 2014 05 31

Горда е и с дядо си гей

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Деми Ловато призна, че си пада по бисексуалната актриса Амбър Хърд, която в момента е сгодена за Джони Деп и призна, че според нея тя е една от най-красивите жени на света.

„Обичам Амбър Хърд. Тя е страхотна. Невероятна е“, каза певицата.

Тези дни Деми показа, че няма нищо против хомосексуалистите като разказа, че собственият ѝ дядо е бил гей. Той починал преди тя да се роди, но според Деми тя е наследила неговите либерални разбирания за сексуалността на хората.

„Сега ми става ясно защо се боря за това, в което вярвам. Когато чуя за някой, който е оставил следа във времето, се сещам за дядо ми, който излезе и призна, че е гей през 60-те. Гордея се с него“, сподели преди дни Ловато пред E! News.

Наскоро Деми засне видео към песента си „Really Don't Care“ и призна, че тя е доста специална за нея.

„В началото я написах с идеята да бъде за раздяла. Но сега, след като я изпях толкова много пъти, вече гледам на нея по друг начин. Тя ме вдъхновява и зарежда със сила. Мисля, че хората не трябва да се интересуват какво мислят другите“, сподели още певицата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )