IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Джон Майър отново ходят по срещи

6 януари 2015 16 00

Двамата били забелязани да вечерят заедно

Кейти Пери; Снимка: Getty Images

Кейти Пери; Снимка: Getty Images

За любовния живот на Кейти Пери се знае малко. В последно време музикалната звезда бе свързана романтично с диджея и продуцент Дипло, след като в края на миналата година двамата отпразнуваха заедно нейния рожден ден на два континента.

Изглежда обаче 30-годишната Кейти има недовършена работа със своята бивша половинка Джон Майър. Всъщност музикалната звезда бе забелязана да вечеря в компанията на 37-годишния певец в Бевърли Хилс в Калифорния през изминалия уикенд.

Достоверен източник разкри, че Кейти и бившият ѝ приятел са се забавлявали заедно и дори Джон е прекарал нощта в дома на певицата. Макар двамата да се опитвали да запазят срещата си в тайна, същият източник дори издаде, че Майър е останал в къщата на Пери до 16:00 часа на следващия ден.

Кейти и Джон имаха връзка от 2012 година до началото на 2014 година. Говори се, че двамата се разделили, тъй като певицата хванала любимия си в изневяра. Изглежда музикалната звезда вече е простила грешките на бившия си и може би е готова да му даде втори шанс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари