IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адриана Лима има нов мъж в живота си

30 януари 2015 07 50

Бразилският топмодел се раздели със съпруга си миналата година

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Адриана Лима се появи за ръка с мистериозен мъж, докато пазаруваше из магазините в Маями, Флорида. Бразилската красавица се раздели със съпруга си, бившия играч на НБА – Марко Ярич миналата година. Двамата бяха женени пет години (между 2009 и 2014 г.) и имат две дъщери.

Според слуховете причината за раздялата им е бил фактът, че сърбинът е изневерявал на жена си, докато тя е пътувала в чужбина заради модните си ангажименти.

Изглежда Адриана е преживяла провала на брака си и вече си има ново гадже. Засега медиите не са наясно кой е мъжът, с когото Лима демонстрира близост, но се вижда, че има визия на спортист или поне сериозно тренира във фитнес залата.

В официалното изявление на бившия баскетболист и ангела на Victoria's Secret от май месец миналата година се казваше: „След дълго и внимателно обмисляне, ние решихме да се разделим след пет години брак. Благодарни сме, че имаме две невероятни момичета и ще продължим да си сътрудничим като родители.“

Дъщерите на бившата двойка са Валентина, която е на 4 години и Сиена, която е на 19 месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари