IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана нарече Леонардо ди Каприо „дебел“

4 февруари 2015 11 00

Отскоро двамата поддържат любовни отношения

Риана; Снимка: Getty Images

Риана; Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо може и да е имал връзки с едни от най-известните модели, но нито една до този момент не си е позволявала да коментира неговия външен вид. Това обаче не важи за Риана.

Отскоро певицата и актьорът поддържат неособено сериозно любовни отношения, но изглежда музикалната звезда вече има изисквания към своя настоящ партньор.

Според списание OK! барбадоската певица не е очарована от моментната по-закръглена фигура на звездата от „Вълкът от Уолстрийт“.

„Ри има изключително високи стандарти, когато става въпрос за това с кого спи и Лео изпада от тази категория, защото той е доста по-отпуснат от нейните обичайни любовници“, споделя източник.

Ето защо Риана предложила на Леонардо ди Каприо да отслабне и да се върне в старата си форма. Според същия приближен до звездите обаче актьорът ни най-малко не се обидил, а дори напротив.

„Лео смята, че всичко това е много забавно. Той никога не е бил с момиче, което да му казва какво да прави, така че можете да си представите колко много му хареса“, разкрива още източникът.

Риана от своя страна пък се съгласила с желанието на Леонардо да спре за кратко с татуировките.

Леонардо ди Каприо по време на почивката си около Нова година; Снимка: Splash News

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Христаки ( преди 9 години )
Той таман порастна Лео и заприлича на мъж,тя кусур му намери.Като се сетя с какви сиганета се таковаше Риянчето и само се затвърждава мнението ми,че жените никога не знаят какво искат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар