IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс прости на Патрик Шварценегер

25 март 2015 14 00

Певицата дава втори шанс на любимия си

Майли и Патрик; Снимка: Splash News

Майли и Патрик; Снимка: Splash News

Преди няколко дни Майли Сайръс и Патрик Шварценегер бяха забелязани да вечерят в известен суши ресторант в Лос Анджелис – точно една седмица, след като уличаващи снимки на модела се появиха в интернет. На кадрите се виждаше как Патрик се гушка с непознато момиче по бански, докато е сам на почивка в Мексико.

По повод романтичната вечеря на Сайръс и Шварценегер, източник издаде пред Us Weekly: „Те бяха само двамата. Седяха във вътрешния двор в продължение на около един час“. Изглежда певицата е превъзмогнала слуховете за изневяра на своя любим и е решила да му даде още един шанс.

Всъщност приближен до звездната двойка сподели, че в момента Патрик е на нещо като „пробация“ и че дори след появата на снимките в интернет Майли не е искала да говори с прегрешилия си любим. „Тя не се чувства щастлива“, издава друг приятел на Майли.

След като предполагаемата изневяра на Патрик Шварценегер стана известна на света и на певицата, той публикува следното съобщение в Twitter: „Никога няма да направя нещо против гаджето ми. Момичетата имат приятели момчета и момчетата имат приятелки момичета“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари