IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аврил Лавин страдала от лаймска болест

9 април 2015 15 00

Съпругът ѝ разкри от какво точно е боледувала певицата

Аврил Лавин; Снимка: Getty Images

Аврил Лавин; Снимка: Getty Images

Миналата година Аврил Лавин се скри от медийното пространство в продължение на пет месеца. Отсъствието ѝ предизвика различни слухове, включително, че певицата лекува зависимост в някоя клиника.

Самата тя отказваше да говори за своя здравословен проблем, като само сподели с феновете си, че страда от някакво заболяване. Спекулациите не приключиха дори в началото на февруари, когато се появи новия видеоклип на Аврил Лавин.

Едва сега обаче съпругът на звездата – Чад Крюгер, разкрива от какво всъщност е боледувала неговата половинка. Оказва се, певицата е водила изтощителна битка с лаймската болест и в момента се чувства по-добре.

40-годишният канадски музикант сподели това по време на свое интервю за австралийско радио и каза, че се радва, защото вече може да говори открито за проблема. По време на лечението Аврил не му е позволявала да споделя нищо, свързано с нейната болест.

Преди седмица певицата разкри пред списание People само това, че е заразена с „инвалидизираща бактериална инфекция, която може да бъде предизвикана от кърлежи, бълхи или ухапване от комари“.

„Имах чувството, че не можех да дишам, не можех да говоря и не можех да се движа. Мислех, че умирам“, сподели още Аврил Лавин.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )