IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе и Джей Зи не планират скоро друго дете

15 май 2015 07 11

Двамата са фокусирани върху Блу Айви и кариерите си

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Getty Images

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Getty Images

Бионсе и Джей Зи не планират скоро да имат други деца. Причината е, че певицата и 45-годишният рапър, които имат 3-годишна дъщеря, вече изпитват трудности при „жонглирането“ с професионалните и родителските си задължения.

Ето и какво сподели източник по темата: „Джей и Би не бързат, защото чувстват, че все още са млади и биха могли да го отложат още малко! Опитваха се, но след това спряха, защото са много заети с кариерите си и с родителството на Блу Айви“.

Що се отнася до точния момент, когато двете музикални звезди отново ще станат родители, същият приближен до двойката споделя, че двамата ще оставят и тяхната дъщеря да им помогне във взимането на това решение. Всъщност малката Блу Айви вече пита за брат или сестра.

Преди време на два пъти се появиха слухове, че Бионсе отново ще става майка. Миналата година Джей Зи сам провокира спекулациите, като промени текста на своя песен по време на концерт и изпя: „защото тя е бременна с още едно“.

След това певицата публикува противоречива снимка в социалната мрежа, на която се виждаше корем като на бременна жена, направен от пясък.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари