IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера и Мат Рутлър се карат заради предбрачен договор

25 май 2015 08 30

Двамата се сгодиха през 2014 година

Кристина Агилера; Снимка: Getty Images

Кристина Агилера; Снимка: Getty Images

Кристина Агилера подготвя своето предбрачно споразумение, което е и причината тя все още да не е определила дата за сватбата си. Всъщност певицата и Мат Рутлър, които се сгодиха на Свети Валентин през 2014 година, се опитват да изгладят различията си, относно предбрачния им договор.

Източник, близък до двамата, които са родители на 8-месечната Съмър Рейн, издаде пред американското списание OK!:

„Адвокатите на Кристина пишат споразумението, така че той да не получи почти нищо, ако се разделят. Предбрачният договор предизвика много проблеми между тях. Мат няма финансова власт, а тя не му позволява той да забрави това“.

Музикалната звезда е изключително предпазлива по отношение на финансите си, тъй като преди време плати голяма сума на бившия си съпруг Джордан Братман. Двамата имат 7-годишен син на име Макс и се разделиха след пет години брак през 2010 година.

„Кристина наистина мисли, че Мат е човекът, но тя се чувстваше по същия начин и към Джордан. Тя не иска да преминава отново през това“, разкрива източник.

34-годишната Агилера и 30-годишният Мат се запознават по време на снимките на филма „Бурлеска“, в който Агилера има участие, а годеникът ѝ работи като асистент.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари