IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер се надява да се събере с Хамилтън

8 юли 2015 08 30

Двамата бяха заедно седем години

Никол Шерцингер; Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер; Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън се разделиха в началото на февруари, но изглежда певицата не е успяла да превъзмогне бившия си любим.

Музикалната звезда дори се надява двамата отново да се съберат, както се случваше няколко пъти по време на техните седемгодишни отношения.

Говори се, че Никол отчаяно иска състезателят от Формула 1 да се върне при нея, като рожденият ѝ ден бил моментът, в който тя осъзнала, че не е готова да се откаже от Люис.

Източник издаде пред списание Closer: „В края на вечерта Никол получи съобщение за празника си от Люис, както и Instagram пост, което я накара да стане невероятно емоционална. Дълбоко в себе си тя все още го обича и се надява, че той ще се върне при нея и накрая ще се обвържат сериозно“.

В съобщението за рождения ден на 37-годишната Шерцингер 30-годишният Хамилтън сподели, че именно тя е човекът, който го е направил „мъжът, който е сега“.

Наскоро се появи информация, че Никол е започнала връзка с футболиста Пайтим Касами, в чиято компания бе забелязана по време на гръцката си почивка на остров Миконос. За Люис пък се говореше, че има отношения с Кендъл Дженър.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари