IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек имал афера с бавачката на децата си?

29 юли 2015 15 15

Актьорът отрича слуховете

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Според най-новите слухове Бен Афлек е изневерил на съпругата си Дженифър Гарнър с детегледачката Кристин Озуниян и това е причинило раздялата им преди един месец.

Вероятно помните, че в края на юни съпрузите обявиха официално, че се разделят след 10-годишен брак и три деца.

Източници, близки до семейството, разкриват в новия брой на списание Us Weekly, че Бен е имал афера с 28-годишната бавачка, Дженифър е разбрала и е решила да сложи край на брака им.

Според източниците Кристин е била служител на голяма агенция за подбор на персонал от Бевърли Хилс. Тя е поела грижите за 9-годишната Вайълет, 6-годишната Серафина и 3-годишния Самюъл преди 10 месеца.

Когато Гарнър открила, че нещо става между съпруга ѝ и блондинката, тя веднага уволнила детегледачката, но според източника тя продължавала да се вижда тайно с Бен.

Приятел на Кристин казва: „Тя смята, че това е истинската любов.“ Говорителят на Афлек обаче категорично опроверга твърденията за подобна романтична връзка, наричайки ги „безпочвени и неверни“.

Това е въпросната детегледачка; Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари