IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Пол Уокър се ожени

17 август 2015 13 30

Коди каза „да“ на любимата си в Орегон

Коди и Фелисия; Снимка: Instagram

Коди и Фелисия; Снимка: Instagram

По-малкият брат на трагично загиналия актьор Пол УокърКоди, сключи брак със своята приятелка. Той и Фелисия Нокс имат връзка в продължение на седем години, а според списание People от събота (15.08.) двамата вече са съпруг и съпруга.

Преди сватбената церемония в Орегон самият Коди написа в своя акаунт в Twitter: „Днес е денят. Ще се оженя, хора!“. Развълнуваната булка пък публикува снимка с инициалите на двамата младоженци, изписани в пясъка.

27-годишният Коди Уокър пое по стъпките на своя известен брат и вече гради кариера в Холивуд. Освен това той и любимата му ръководят благотворителната организация на Пол Reach Out Worldwide, която помага на службите за спешна помощ да получат достъп до засегнати от бедствия области по света.

Коди и по-големият му брат Кейлъб помогнаха за заснемането на сцени от „Яростни 7“, след като Пол Уокър почина в автомобилна катастрофа през ноември 2013 година.

Щастливите младоженци; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари