IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян поддържа форма с ходене

6 септември 2015 06 00

По този начин риалити звездата се опитва да контролира теглото си

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Всеки ден Ким Кардашян изминава по поне 10 000 крачки. По този начин съпругата на Кание Уест се опитва да остане във форма, докато е бременна с второто си дете.

По време на първата си бременност риалити звездата качи доста килограми и бе критикувана за начина, по който изглежда. Вероятно това е причината сега Ким да се старае да бъде по-активна, за да контролира своето тегло.

Личният треньор на Ким – Харли Пастернак, споделя: „Тя обича да ходи, да ходи, да ходи. Обича да го прави по време на телефонни разговори, със сестрите си, когато е с Норт“.

Разбира се, риалити звездата залага и на „леки“ упражнения, с които поддържа формата си. Очаква се 34-годишната Ким и любимият ѝ Кание да станат родители за втори път през декември.

„Тя може да прави всички упражнения, които можете и вие. Ким просто не лежи по гръб и ние наблягаме толкова върху коремната област“, разкрива още треньорът на Кардашян.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари