IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун нае 5 бодигарда да го пазят от бившата му

7 септември 2015 08 00

Не искал майката на детето му да се сдобие с компромати

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Крис Браун обича да купонясва, има буен темперамент и вече е добре познат на полицейските органи. В момента обаче звездата не може да си позволи никакви изцепки, тъй като е на прага на тежка съдебна битка за попечителството над дъщеря си Роялти.

Крис и майката на момиченцето – бившият модел Ниа Гузман са в обтегнати отношения и след две седмици ще седнат на съдебната скамейка, за да се разбере кой ще се грижи основно за малката. В момента тече турнето на певеца „One Hell Of A Nite“ и Браун е наел допълнителна охрана под формата на 5 гарда, които да го пазят от Ниа. Бившият на Риана не искал никой да се доближава до него, за да не излезе накрая Гузман с нещо компрометиращо в съда, което да убие шансовете му да спечели делото за попечителство.

26-годишната звезда бил толкова притеснен да не сгафи отново, че дори предупредил танцьорките си, че ще ги прати у дома, ако се държат неподходящо, пише сайтът TMZ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари