IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пол Уокър: Баща ми е изгорял жив

29 септември 2015 14 00

Медоу Уокър ще съди Porsche, смята ги за отговорни за смъртта на актьора

Пол и Медоу; Снимка: Walker Family

Пол и Медоу; Снимка: Walker Family

„Той е изгорял жив“ – това споделя дъщерята на трагично загиналия в катастрофа Пол Уокър. Това е и причината Медоу да поведе съдебна битка с Porsche.

Наследницата на звездата от „Бързи и яростни“ смята, че баща ѝ все още е бил жив, когато спортната кола, в която се возил, избухнала в пламъци.

Пол Уокър умря в края на 2013 година. Почти две години по-късно 16-годишната му дъщеря подава съдебен иск срещу Porsche.

В него се твърди, че има конкретни недостатъци в дизайна на спортната кола, които са допринесли за преждевременната смърт на актьора.

Според сайта TMZ в делото пише, че Пол все още не е бил починал, когато автомобилът, в който се возил, се ударил в бетонен стълб и две дървета.

Всъщност звездата бил още жив, когато Porsche Carrera GT се запалило, което означава, че той буквално е изгорял жив.

Адвокатите на Медоу твърдят, че предпазният колан на Уокър счупил ребрата и таза на актьора. По този начин звездата се оказал в горящ капан, след като след минута и половина спортният автомобил се запалил.

Пол загина на 40 години, а инцидентът се случи в Санта Кларита, Калифорния. След неговата смърт дъщеря му Медоу основа благотворителна фондация с името на известния си баща. Приживе самият актьор участваше в много благотворителни дейности.

Малката Медоу с баща си Пол Уокър; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари