IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери и Оливие тръгват на медитация в името на сина си

8 ноември 2015 07 53

Двамата искали да станат по-уравновесени родители

Снимка; splashnews.com

Снимка; splashnews.com

Хали Бери и Оливие Мартинес планират да започнат курсове по медитация. Двойката, която е в процес на развод се надява да постигне баланс и най-вече актьорът да се научи да контролира буйния си нрав.

Звездите имат 2-годишен син и според техни близки са в прекрасни отношения, без горчилка покрай провала на брака им. Оливие дори в момента живее в апартамента на бившата си в Ел Ей.

„Между тях няма никаква горчивина. Те са готови да потърсят професионална помощ, за да бъдат по-добри родители за малкия. Готови са на всичко за сина си“, разкри източник пред сп. Us Weekly.

Причината за развода на актьорите бе темпераментът на Мартинес, който се слави като истински побойник. Чашата на търпението на Бери преляла, когато служител на летище в Лос Анджелис завел дело за 5 млн. долара срещу Оливие, настоявайки, че звездата го блъснал на земята, използвайки бебешко столче.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари