IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт: Аз съм феминист

1 април 2016 06 20

Актьорът изпитвал огромно уважение към жените най-вече заради майка си

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Крис Хемсуърт е сред най-желаните мъже в света и то не само заради своята секси визия. Екранният Тор наскоро спечели още няколко червени точки пред нежната половина на планетата като призна, че е „феминист“ по душа и че безкрайно уважава жените.

„Майка ми е голяма феминистка и мисля, че това ми е повлияло сериозно за огромното ми уважение към жените. Баща ми също има интересна и балансирана визия за много неща. И двамата оказаха огромно позитивно влияние върху живота ми“, призна 32-годишният хубавец пред сп. „Таймс“.

Актьорът издаде, че винаги е щастлив да участва във филмови проекти със силни женски характери, каквото е и продължението на лентата „Снежанка и ловецът“, в която си партнира с Чарлийз Терон, Емили Блънт и Джесика Частейн.

„Мисля, че от много години балансът в киноиндустрията е нарушен в полза на мъжете. Има по 7-8 супергерои във филм и само една супержена. В тази лента е точно обратното“, каза Хемсуърт.

Междувременно Крис вметна, че няма нищо против отново да изиграе бога на гръмотевиците Тор – ролята, която му донесе международна слава. „Можеш да пробваш различни неща и ако не се получат, пак да скочиш на влака на Марвел“, обясни звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари