IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа ревнува от гаджето на принц Хари

13 март 2017 07 20

Не я иска на сватбата си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Пипа Мидълтън се надява да убеди принц Хари да не води изгората си актрисата Меган Маркъл на сватбата ѝ с Джеймс Матюс през май. Причината е, че тя ревнувала от вниманието, което звездата от „Костюмари“ получава и не искала да бъде засенчена от нея във важния ден, пише Mail on Sunday.

Пипа забелязала как Меган се превърнала в звездата на сватбата на Том Инскип в Ямайка, преди седмица и била категорична, че няма да позволи подобно нещо на своята.

„Тя видя как всички очи бяха насочени към Меган, а не към булката Лара. Ситуацията беше стресираща и за Хари. Пипа и майка ѝ Каръл се чудят дали сватбата ѝ няма да причини излишен хаос“, разкри приятелка пред медията.

Меган Маркъл, Снимка:Instagram

Близки до младата Мидълтън издадоха, че тя ще наложи политиката на „пръстена“. Приятели и приятелки ще могат да доведат своята половинка, само ако са сгодени или омъжени, което автоматично изключва присъствието на Маркъл.

Пипа и Джеймс ще се венчаят в малка църква в Беркшир, а след това празненството ще продължи в имението на семейството на булката.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари