IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Зи и Бионсе кръстиха близнаците Сър и Руми?

3 юли 2017 06 20

Звездите регистрират по спешност търговски марки с имената

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бионсе и Джей Зи са предприемчиви хора и вече са измислили стратегия как да изкарват пари от новородените си близнаци. Бебетата нямат още 10 дни, но по всяка вероятност имената им вече са патентовани, за да станат търговски марки на куп продукти.

Щастливите родители са регистрирали преди дни марки с имената Руми Картър и Сър Картър, което доведе до сериозни спекулации, че точно така ще се кръстят невръстните си наследници, пише RadarOnline.

Източник е потвърдил пред медията, че на 26 юни компанията на Бионсе BGK Trademark Holdings е регистрирала двете имена за всякакви продукти, които могат да бъдат свързани с бебета.

„Аромати, козметика, грижа за кожата, колички, биберони, видеоигри, мултимедийни услуги, филми и т. н.“, са само част от стоките и услугите, които ще бъдат продавани под името Руми и Сър Картър. И в случай, че братчето и сестричето на Блу Айви решат да станат атлети, те отново ще имат своя лична търговска линия, която да развиват в индустрията, свързана с игра на карти, баскетбол, бейзбол, тенис и т. н.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари