IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс заряза социалните мрежи заради фенове

9 октомври 2018 07 20

Депресирал се от негативните им коментари

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Роби Уилямс се отказа от социалните мрежи, след като се сблъскал с много хейт под формата на коментар в нея. В момента той е част от съдийския екип на X Factor и всичко, което четял в мрежата по повод участието си във формата, го депресирало, пише Sun.

„Трябваше да изляза от социалните мрежи, защото четенето в Twitter и другите подобни направо ме смачкваше. Любовта на феновете е голяма, но омразата те кара да чувстваш, сякаш светът те притиска. Ако повече от половината страна ме мрази, това са над 50 млн. души“, коментира пред медията звездата.

В момента профилите му в социалните мрежи са активни, но просто се управляват от професионален екип, а не от него. Уилямс, който преди време се бореше с тревожност и депресия, добави, че негативизмът от много хора може да повлияе зле на психиката ти и да те накара да се чувстваш зле.

Той призна, че понякога не реагира добре на критиката от страна на зрителите, макар че отчасти я разбирал. Въпреки че тази работа доста афектирала психическото му състояние, Роби я харесвал и вярвал, че екипът се справя добре.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари