IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Майер си заплю и Кардашян

14 декември 2018 06 30

Той обаче не бил неин тип

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Той е излизал с някои от най-популярните дами в шоубизнеса като Кейти Пери, Дженифър Анистън, Тейлър Суифт и Джесика Симпсън и ето че сега Джон Майер е хвърлил око и на една от сестрите Кардашян. Изненадващо не става въпрос за Ким, а за Кортни.

41-годишният певец е бил забелязан да флиртува усилено с 39-годишната риалити звезда на тазгодишните награди на GQ за мъж на годината, пише UsWeekly.

„Той изглеждаше напълно запленен. Двамата са се срещали и преди по събития, но съвсем бегло“, разкри източник пред медията.

По думите му, той е чул Джон да казва на Кортни, че срещата им е „сладка случайност“ и че трябва скоро да се видят отново. Близки до риалити звездата обаче не смятат, че от флирта ще излезе нещо сериозно. „Той категорично не е нейн тип“, убедени са те.

Кортни има три деца със Скот Дисик – Мейсън, Пенелопе и Рейн. Откакто двамата се разделиха, името ѝ е било свързвано с Джъстин Бийбър и модела Йонис Бенджима, с когото излизаше близо година. Напоследък се мълви, че тя има отношения с модела Лука Сабат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари