IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бандерас избягал от Хайди Клум заради фриволното й поведение

10 януари 2019 13 00

Актьорът възмутен от демонстрацията на любовта й към Том Каулиц на наградите „Златен глобус“

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Интересен слух се носи след наградите „Златен глобус“, засягащ Антонио Бандерас и Хайди Клум. Според списание WHO, моделката не спирала да се натиска с младото си гадже Том Каулиц, което ужасило испанския актьор и той странял от двойката през цялата вечер на събитието.

Според медията Антонио и половинката му Джанел се скрили в зелената стая „за да избегнат Хайди“. Актьорът дори коментирал на глас, че поведението на 45-годишната Клум и 29-годишното ѝ гадже приличало на „пийпшоу“.

На доста от снимките от събитието топмоделът не спира да целува и да се гушка в годеника си. Двамата видимо не се притеснявали от вниманието, което си разменяли.

Снимка: Instagram

„Аз все още вярвам в любовта и брака, макар че имам два неуспешни зад гърба си. Очевидно не съм много добра в това. Между нас има много страст. Нека видим какво ще се случи. Том има невероятно тяло“, коментира миналата година в шоуто на Елън ДеДженеръс Хайди.

Клум също така обсъди и 19-годишната възрастова разлика помежду им пред InStyle с думите:

„Напоследък доста често ми се напомня за разликата във възрастта между мен и други хора. Приятелят ми е доста по-млад от мен и това вълнува много хора. Това е единствения път, в който възрастта се навира в лицето ми и трябва да го коментирам. Иначе не мисля за това. Важното е да имаш щастлив живот без да се тревожиш какво мислят останалите за теб. Тревогите водят до поява на бръчки“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари