IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър избързал със сватбата, за да прави секс

10 февруари 2019 07 00

Двамата се въздържали от интимност, докато не се венчали

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин блеснаха на новата корица на Vogue с интересни признания. Звездите коментираха бързата си сватба и въздържанието си от секс преди нея пред обектива на Ани Лейбовиц. Двамата признаха, че бракът „винаги ще бъде труден“ и че не е точно „магическа фантазия“.

В първото си интервю за последните две години Бийбър сподели, че религиозните му виждания го накарали да се въздържа от секс с половинката си преди брака, тъй като преди Хейли имал проблем с интимността.

„Бог не ни кара да се въздържаме, за да налага някакви правила и да ни ограничава. По-скоро иска да ни предпази от нараняване и болка. Мисля, че сексът може да донесе много болка. Понякога хората правят секс, защото не се чувстват достатъчно добре. Защото имат ниска самооценка. Жените го правят често, някои мъже също“, коментира певецът.

„Исках да се посветя на Бог по този начин, защото наистина чувствах, че това е добре за душата ми. И мисля, че Бог ме благослови с Хейли като резултат“, добави певецът, който се бе отдал на въздържание за известно време и преди да започне романса си с Болдуин.

Бийбър също така не пропусна да спомене и че сред причините да побърза с подписването на брачното свидетелство едва месеци, след като официално започна връзката си с Хейли миналия юни, е било желанието му да консумират любовта си.

Всички кадри от фотосесията на Бийбър и Хейли за Vogue можете да разгледате в нашата галерия.


Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари