IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правилата на Анна Уинтур за Мет Гала

7 май 2019 05 40

Звездите не са съвсем недосегаеми и те трябва да спазват някои правила

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

На 6 май за поредна година се проведе едно от най-бляскавите светски събития по червения килим в музея на изкуството „Метрополитън“ в Ню Йорк, чиято цел бе да събере средства за модната секция на музея. И тази година в целия си блясък се появиха куп знаменитости. И докато пред камерата всичко изглежда много хедонистично и пищно, се оказва, че звездите не са чак толкова недосегаеми и трябва да се подчиняват на някои правила, създадени от иконичния главен редактор на Vogue Анна Уинтур.

Ето и кои са те:

Без селфита

Каквото се случва на Мет Гала, си остава на Мет Гала. Събитието е толкова ексклузивно, че на гостите е забранено да публикуват снимки и видеа от телефоните си в социалните медии. Разбира се, по-големите бунтари в Холивуд не го спазват, а дали има наказателни мерки, остава загадка.

Телефоните са забранени

Не само селфитата, а самите устройства са забранени. Звездите „нямат право“ да си гледат в телефоните без значение от причината.

Преди време Силвия Дурет (организатор на събитието през 2016) разкри: „Ние не висим на рамото на звездите, но ако забележим, че някоя си ползва телефона, тактично напомняме за правилото. Анна е традиционалист и тя държи на вечерното парти хората да общуват лице в лице“.

Има възрастов лимит

Миналата година младата звезда Мади Зийглър не бе поканена на бала, защото нямала 18 години. Според неписаните правила гостите трябва да са навършили пълнолетие, за да присъстват.

Никакво пушене

В Ню Йорк Сити пушенето на закрито е забранено със закон и това светско събитие не е изключение. Това, разбира се, не е спирало звезди като Марк Джейкъбс и Дакота Джонсън да нарушават правилото през годините.

„Красива храна“

Анна Уинтур е естет и държи дори храната да бъде атрактивна. Има забранени продукти на събитието като магданоз. Никоя знаменитост не би искала да бъде уловена с магданоз, залепнал по зъбите. Лукът и чесънът също са изключени от менюто.

Не може да откажеш покана, освен ако не си Бионсе

Веднъж откажеш ли на Анна, повече никога няма да получиш покана. Очевидно тя не приема НЕ за отговор. „Познава хора, които са отказвали и повече не са получавали покана. Веднъж направиш ли го, влизаш в списъка на Уинтур, освен ако не си мега голяма звезда като Бионсе“, разкри през 2017 пред PageSix човек от обкръжението на модния редактор.

Никакви PR-и, мениджъри и други хора от антуража на звездите

Поканата важи само за самата знаменитост. Дори тези, които управляват кариерите на звездите, нямат право да присъстват и трябва да навигират медиите и публикациите около своите клиенти дистанционно.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари