IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отмъкнаха ни и Колин Фарел. Ожени се

20 юни 2008 06 07

Най-секси ирландеца на планетата остави ергенския живот зад гърба си

Отмъкнаха ни и Колин Фарел. Ожени се

Отчаяно отказваме да повярваме, че един от най-любимите ни актьори, който е повече от слабост на някои дами от екипа, доброволно се окова във веригите на съпружеския живот. Не, не и не.

Колкото и да не ви се вярва и на вас, прословутият ирландски хулиган Колин Фарел се ожени. Халката на безименния му ляв пръст била „заловена“ на LAX летището в Лос Анджелис.

Още преди време запознати споделяха, че настоящата му приятелка Мириан Макдонъл е може би единствената жена на земята, която може да говори на един и същ език със своенравния актьор. А и била изключително мила и грижовна към 4 годишния син на Колин, който е от предишния му брак с английската актриса Амелия Уорнър.

Дори Фарел не пестеше суперлативи по неин адрес:  „Тя е страхотно момиче и заедно сме много щастливи. Лесно е да си намериш момиче, но е ужасно трудно да попаднеш на най-подходящото. Е, аз явно извадих късмет“.

Къде, кога и как се е провела церемонията на Колин и Мириан, все още никой не може да каже със сигурност.

КоментариКоментари