IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шоуто на Елън Дедженеръс на екран още три години

13 юли 2019 06 00

Договорът на предаването беше продължен

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Елън Дедженеръс няма да слиза от телевизионната сцена. Въпреки слуховете, които обикаляха медиите за нейно пенсиониране, във вторник стана ясно, че тя ще радва зрителите поне още три години. Водещата започна своето изявление с лека нотка на отказване, казвайки „Правя това от 16 години, повече от 3000 епизода. Преминахме през хубавото, лошото и смешното“. Но накрая добави, че отношенията ѝ с публиката са като романтична връзка, която тя няма нужда да напуска. 

Източници споделят, че все пак Елън е мислила за отказване, но в крайна сметка е сметнала да продължи договора си с шоуто. „Тя знае, че реалността е пълна с негативизъм в днешно време и се е посветила да носи радост на хората“. 

Снимка: Reuters

„Шоуто на Елън“ е на екран от 2003г. и все още се радва на любовта на публиката. През тези години екипът на предаването е участвал в множество дарителски кампании, свързани с изграждане на домове за хора, пострадали от природни бедствия, стипендии за колежани, както и подпомагане на социално слаби семейства. „Това шоу спаси кариерата ми, а се оказва и че е помогнало на много хора да преминат през трудни моменти. Затова продължавам да го водя“. Шоуто има повече от 80 награди. 

Елън сподели клип с новината в Инстаграм с признанието, че това е пътуването на живота ѝ. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари