IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клое Кардашян отиде на бал със свой фен

4 юни 2019 05 30

Звездата му беше дама

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Клое Кардашян се върна в ученическите си години като стана дама на бала на свой фен. 34-годишната звезда зарадва един от най-върлите почитатели на семейството – Нарабех, който дори е посветил страница на популярната фамилия (@narbehkardash), събрала над 240 хил. фена.

Младежът, който завърши средното си образование в Калифорния, не пропусна да наводни своя Instagram с кадри от вечерта и да сипе комплименти за дамата си в сторита.

„Прекарвам си невероятно с най-любимия си човек. Толкова си приличаме, невероятно е. Хора, вижте колко е красива моята дама на бала. Отиваме на бал“, коментира във видеото ученикът.

Нарабех се познава лично с клана Кардашян и дори получава честитки от тях при празници. Не е ясно как е склонил Клое да му стане дама. На всички последователи на страницата обаче направи впечатление колко стилна бе тя в черна рокля по тялото и семпла конска опашка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари